Mennyire tetszik a blogom?

Összes oldalmegjelenítés

2013. július 22., hétfő

-

November 10.

Kedd

Hazamentem,anyáékkal a lehető legkedvesebben viselkedtem,gyorsan elaludtam,és ahogy felkelt a nap,már ott voltam a többieknél.
- Szóval ,ki lesz a következő?- Kérdeztem.
- Én. Lépett ki mindenki elé egy nagyon fiatal nő. –A nevem Kátya.Szóval az én történetem úgy kezdődött, hogy a családom nagyon szegény volt. Rossz körülmények között éltünk.. Alig volt pénzünk ruhára,volt hogy egy hétig ugyanabba jártam. Mikor betöltöttem a 18 évet, odajött hozzám egy férfi,hogy nem lenne-e kedvem vele dolgozni. Így történt az,hogy a pornószakmába vágtam.. Senki sem tudott róla,addig a napig,amíg az egyik tanár bent nem tartott óra után a terembe.Elkezdte mondani,hogy látott egy kis filmbe,és hogyha nem akarok magamnak rosszat,akkor lefekszem vele.. Nem egyeztem bele,ki akartam rohanni. De megfogott.. És elkezdte letépni rólam a ruhát.. Nem tudtam ellenkezni.. Szóval.. Értitek.. Hónapokig rettegtem,és nem mondtam senkinek semmit. Bizonyítékom sem volt rá.. Nem mertem beszélni róla,szégyelltem magam.. Akkor megtudták volna ,hogy hogyan szerzek pénzt,és így a tanulmányaimnak vége. Szóval csak szenvedtem. Hagytam,hogy újra,és újra megcsinálja velem,mert nem tudtam mást tenni. Egyik reggel nagyon hányingerem volt,majd utána minden reggel rosszul voltam. Anya azt ajánlotta,hogy csináljak egy terhességi tesztet,mert ez nem normális. Kiderült,hogy terhes vagyok. Mivel a munkámba kötelező a védekezés,így nem lehetett mástól,csak a tanártól.. Nem tudtam megszülni a gyereket.. A hasamban meghalt. Szégyenemben,és félelmemben elmentem otthonról,és itt vagyok. Azóta is rettegek,nehogy megtaláljon az a férfi..Nem tudok már normális életet élni..Soha..- Mesélte remegve,és mikor leült mindenki megtapsolta. Nagyon nem lehetett neki könnyű. El sem tudtam volna képzelni, hogy léteznek ilyen rossz sorsú emberek. Ehhez képest az én életem…
- Hello,én Karcsi vagyok. –Lépett előre egy kb. 16 éves srác.. Mindig tőle vettem az anyagot..
- Szóval,az én történetem nem ennyire durva, mint a tietek. Volt egy lány,akibe fülig szerelmes voltam,de a szüleim eltiltottak tőle. Nem lehettem vele,és ez annyira fájt,hogy elkezdtem drogozni. Szüleim megtudták,és elvittek elvonóra.. De elszöktem.. Azóta itt vagyok.. Rendesen elrontottam az életemet.
Volt egy tervem,de még meg akartam hallgatni a maradék két embert.
-Sziasztok.. Léptek ki egyszerre. Mi testvérek vagyunk,és a szüleink 8 éves korunkban-autóbalesetben meghaltak. Bekerültünk egy nevelőotthonba,de az volt életünk legsötétebb időszaka. A nevelők naponta fenyegettek,és vertek minket. Azt mondták,soha nem lesz olyan,aki minket befogad..Igazuk is volt.. 10 évet voltunk ott..10 évig mindennap szenvedtünk.. Olyan lassan telt az idő. Mikor végre kijöttünk,akkora volt a teher,hogy egyikünk se ment el dolgozni,hanem függők lettünk. Először nem itt voltunk,hanem egy másik helyen,de nem fogadtak be minket,és vertek.. A tesómat egyszer majdnem halálra ütötték.. Szóval igen,eléggé sok szenvedés ért minket az életben.. –Őket is mindenki megtapsolta.. Tudtam,hogy már csak én vagyok hátra.
-Akkor úgy érzem,csak én maradtam. A nevem Szofi. 15 éves vagyok. Szeptember elsején elkezdtem az iskolát,ahol az osztályba csak én voltam lány. Összeismerkedtem egy fiúval,aki rászoktatott a drogokra,és szüleimmel is kezdtem egyre flegmábban viselkedni. Volt egy legjobb barátom,aki szerelmet vallott nekem,és tudtam,hogy ő az igazi. Értitek? Éreztem.. De a volt barátom elmondta ennek a barátomnak,hogy drogozok. Volt egy kézimeccsem,és annyira kétségbe voltam esve,hogy csókolóztam a volt barátommal,de nem tudom miért. Annyi rosszat tett ellenem. És az akkori barátom meglátott. Soha többet nem akar velem beszélni …Már annyi igazolatlan órám van… Azt sem tudom,hogy érdemes-e élnem.. Röviden ennyi. De most ahogy hallom a ti történeteket,már nem is érzem olyan szerencsétlennek magam..Vagyis nem úgy értettem.. Van egy ötletem srácok.. Mi lenne,ha közös erővel leszoknánk a drogról,és tisztáznánk az életünket?
-Tessék? Hogy tisztázhatnánk? Nem hallottad,hogy miken mentünk keresztül? Az életünk már el van rontva.. Azt hiszed,hogy te csak úgy idejössz,és mindent megoldasz? Van olyan köztünk, aki 10 éve drogozik.. Mit gondolsz, hogy tudna saját erőből leszokni?- Mondta nekem Carla. Láttam az arcokon,hogy senkinek nem tetszik az ötlet..
-Igaza van Szofinak! – Állt fel Karcsi. Elvette mindenkitől az adagját és megsemmisítette,a tartalékokat mindent. A többiek majdnem agyon verték,de végül sikerült mindent elpusztítani. –Figyeljetek, menjünk emberről emberre.
- János, megértelek,hogy borzalmas dolgokon mentél keresztül. De a drog nem megoldás! Elmegyünk szépen,és beiratkozol  az egyetemre. Szofi 0-24-ig ott lesz melletted,és nem hagyja,hogy droghoz nyúlj. Egy hónapig ott lesz,majd ha látja,hogy teljesen rendben van veled minden,visszamegy az iskolájába,és évet ismétel. Szofi benne vagy?

2 megjegyzés:

  1. Mikor lesz kövi rész? :) Amúgy jó lett !:))

    VálaszTörlés
  2. http://bekerultemagimibe.blogspot.hu/2013/08/2dij.html Itt van a megérdemelt díjad:)

    VálaszTörlés